Miksi ostaisit kosmetologilta?


Siinäpä vasta kysymys. Tänä päivänä shoppailun mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, tuotteita voi ostaa esim. nettikaupasta, lähikaupasta tai lentokentältä. Onko sillä väliä, mitä sinne kasvoihinsa tunkee?

On.

Miksi siis ostaisit käyttämäsi tuotteet kosmetologilta? Kosmetologi on ihon asiantuntija. Sinä saat vuodattaa, miltä iho tuntuu ja mihin kaipaisit apua ja ihoa tutkimalla kosmetologi osaa sanoa, mitä iho tarvitsee, jotta ihon tilanne helpottaa. Ja nämä tarpeet eivät suinkaan ole vuodenajasta ja vuodesta toiseen samat, vaan ihon tarpeet muuttuvat. Kosmetologi tuntee käyttämänsä tuotesarjat kunnolla (vaatikaa, että oikeasti tuntee!) ja osaa poimia sieltä juuri sinulle sopivan ratkaisun,

IMG_20151120_125524

Kosmetologilta ostaessasi virheostot siis vähenevät, kun et osta summassa, vaan juuri sinun tarpeitasi vastaavaa. Ja tämä pätee niin puhdistustuotteisiin, voiteisiin kuin värikosmetiikkaankin. Saman värinen meikkivoide kuin naapurin Raijalla ei välttämättä sovikaan sinulle, vaikka vaaleita olisitte molemmat. 😉 Tietysti voi tulla tapauksia, joissa asiakas on allerginen jollekin tuotteen ainesosalle, eikä itse tiedä siitä (vaikkakin näitä on aniharvoin). Sitä ei silloin kosmetologikaan voi tietää, ja allergisen reaktion tullessa kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä omaan kosmetologiin ja yhdessä selvittää, mistä reaktio on voinut tulla ja etsiä uusi tuote reaktion aiheuttaneen tuotteen tilalle.

Sitten se hinta. Mitä eroa on 5 ja 50 euron voiteella? Siihen sanon vain, että kokeilepa itse! 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *